Marengsæbler

Marengsæbler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 Æbler
1 spsk.Sukker
 
 Marengs:
2 Æggehvider
150 g.Sukker
20 g.Mandelflager
 
 Cremesauce:
1 dl.Mælk
1 spsk.Sukker
1 Æggeblomme
1 tsk.Maizena
1 Vaniljestang
 
Opskrift:
Skræl æblerne og fjern kernehuset. Halvere æblerne. Kog sukker og vand sammen og kog æblerne møre.

Marengs
Pisk æggehviderne stive og pisk derefter sukker i.
Æblerne kommes i et ildfast fad og marenges hældes over æblerne. Derefter drysses mandelflagerne over. Den bages ved 140 grader i 30 min. Til den er gylden.

Cremesauce
Flæk vaniljestangen. Pisk alle de andre ingredienser i en gryde. Vaniljen kommes i til sidst. Creme koges op under omrøring til den har den rette konsistens. Afkøl cremen og server den den til æblerne





karakterer:
Opskriften er vist 6446 gange,
og udskrevet 120 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-08-08 22:19:19
Den var god men meget sød.

  -   2008-04-26 11:42:05
Æbler + merengs - ca. 20 min Cremesaucen - c. 5 min

  -   2008-04-26 11:12:39
Hvor lang tid kunne det tænkes at tage at lave denne dessert?