Marengsæbler
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Skræl æblerne og fjern kernehuset. Halvere æblerne. Kog sukker og vand sammen og kog æblerne møre.
Marengs Pisk æggehviderne stive og pisk derefter sukker i. Æblerne kommes i et ildfast fad og marenges hældes over æblerne. Derefter drysses mandelflagerne over. Den bages ved 140 grader i 30 min. Til den er gylden. Cremesauce Flæk vaniljestangen. Pisk alle de andre ingredienser i en gryde. Vaniljen kommes i til sidst. Creme koges op under omrøring til den har den rette konsistens. Afkøl cremen og server den den til æblerne |
|
Opskriften er vist 6407 gange,
og udskrevet 120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Linda i Canada - 2010-08-08 22:19:19 Den var god men meget sød. Maria Olsen - 2008-04-26 11:42:05 Æbler + merengs - ca. 20 min Cremesaucen - c. 5 min Maria - 2008-04-26 11:12:39 Hvor lang tid kunne det tænkes at tage at lave denne dessert? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne