Orientalsk mørbrad 03
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Skyl og tør kødet og skær det i tynde strimler. Skær top og bund af ananasen. Skær den igennem på langs og fjern den hårde stok i midten. Skær frugtkødet i tern.
Skræl æblet, del det i kvarte og fjern kernehuset. Skær æblet i tern. Skræl ingefæren med en kartoffelskræller og hak den fint. Pil hvidløgene og hak dem fint. Opvarm lien på en pande og brun kødet ved stærk varme. Tag kødet op og læg frugt, ingefær, hvidløg og karry på panden og brun det, 3 min. ved jævn varme. Tilsæt kød og aften af appelsinen. Lad det simre 3 min. Krydr med lidt salt og rigeligt med cayennepeber. Rør rundt og servér med ris. Pr. portion: Kcal 298 = kJ 1247 Kylhydrat 23 g Protein 26 g Fedt 11 g (33%) Fibre 3 g |
|
Opskriften er vist 7634 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Lilian Andersen - 2012-04-08 21:17:46 Jeg kan ikke tåle carry ret godt, så jeg nøjedes med 1 spsk karry og brugte så 1 spsk paprika, det var rigtig godt. Havde ingen frisk ingefær men derimod noget syltet, som jeg skar i små tern, det var også fint. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne