Surdej 02
Indsendt af : pjuske Indsendt : Red : |
|
|
surdejen skal ligne havregrød. (konsistensen)
drys lidt groft salt over
dæg dejen med film, og lad den stå ca. 2 døgn, på køkkenbordet. Så skulle den være klar til brug
|
|
Opskriften er vist 14169 gange,
og udskrevet 514 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (7 stemmer) |
|
Kommentarer lisbeth - 2019-03-09 15:36:24 hvor meget er en "klat" surdej. Per - 2008-03-09 11:44:28 Du bruger surdejen til rugbrødsdejen og når dejen er færdig tager du en klat dej fra til næsten gan, nogle gange skal dejen stå i stuetemperatur et stykke tid før den sættes på køl. Den gemte klat dej bruges nu i næste portion dej osv. Frederik - 2008-03-07 07:52:46 Hvad gør jeg med den gemte klat surdejen næste gang jeg skal bage? Skal jeg lave en ny surdej, og så tilsætte den gemte klat surdej fra forrige bagning? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne