Alletiders boller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Nuserinden Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Margarine smeltes, gæren røres ud i det lunkne vand og blandes med sukker, æg, salt og det smeltede margarine.
Der hældes mel i til dejen er let klistret. Hæver i ca 30 min. Rulles til boller og stilles til hævning igen ca. 15 minutter. Pensles med æg. Bages 12-15 minutter midt i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 197203 gange,
og udskrevet 6607 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (89 stemmer) |
|
Kommentarer Klara Jensen - 2016-01-05 21:18:10 De er super gode og dejlig velsmagende. De venligste hilsner Dagmar tanja - 2013-02-20 09:51:59 de smager super godt vi lave dem hver gang Cath - 2012-11-06 13:20:02 Simple og enkle! Fantastiske boller, som er lige til at lave. anonym - 2012-06-14 14:06:47 de er rigtig gode. man kan også putte lidt revet ost på :D Jane - 2012-05-31 15:03:25 Hvorfor kan man finde billederne på denne opskrift på flere opskrifter her inde? Kirsten - 2012-05-10 19:49:40 Mmmmh, lækre boller! Lavede dem selv med lidt hørfrø og bagte dem med en vandfad i bunden af ovnen - så bliver de bare rigtig lette og lækre! rikke - 2012-04-23 14:14:41 de er mega gode og du er sej pernille tror jeg anonym - 2012-04-07 14:38:53 Rigtig gode boller, jeg putter lidt perlesukker ovenpå, efter pensling så bliver de super super gode :) Anonym - 2012-04-05 13:15:10 Bollerne ser rigtig gode ud, de er til hævning nu, jeg puttede også lidt rugemel i:) G! :D - 2012-03-31 21:39:04 Rigtig lækre boller... blir' spist på 2 sek. ;) Julemanden - 2012-03-27 15:54:59 Jeg elsker at bage og det her er en af mine ynglings opskrifter. Anne - 2012-02-26 23:29:51 rigtig fine, men smager lidt for meget af gær :) måske fordi jeg bor i USA og kun kan få pulvergær... Smaily - 2012-01-23 01:29:32 Nem opskrift for min datter på 3 år. Vi penslet dem med vand da de var færdige(kom ud af ovnen), så får de ikke en tør overflade. Gert - 2011-11-27 12:53:23 Det var sgu en dejlig enkkel opskrift og det vil helt sikkert blive min faste bolle opskrift da de smagte super tak for det ! Peter O. - 2011-10-11 14:17:42 vil lige prøve opskift og vender tibage Tina - 2011-10-09 16:03:02 Super gode boller. Jeg kom lidt hørfrø i, smagte super godt :-) Naja - 2011-10-06 13:42:37 Jeg har prøvet at putte 50g havregryn og 100g rugmel i og så kun 400g hvedemel... er spændt på hvor gode de bliver :) Caroline - 2011-09-07 14:42:37 Er rigtige gode og er nemt at lave! De er god til hygge med søde Josse<3 anonym - 2011-08-30 14:26:43 Ser da godt ud;) Dennis - 2011-05-14 16:23:27 Opskriften er super ! Jeg har dog ladet dejen hæve lidt længere tid. Super tak for opskriften Mumsen - 2011-03-10 15:51:01 Kan helt klart anbefale Bollerne. de er Vildt nemme at lave & de smager forrygende :D anonym - 2010-07-12 12:34:33 Denne opskrift er virkelig god. jeg har allerede lavet dem 3 gange :) -virkelig luftig dej ;) Nillerik - 2010-04-10 16:38:58 De er perfekte til morgenmaden, men de er også perfekte til en fødselsdagsfest osv. Betina - 2010-02-20 14:25:18 Har lavet dem nogle gange nu... Det er bare de lækreste boller... Jeg bruger dog en spsk. honning i stedet for sukker, og til føjer en spsk. olie... Og jeg bruger ca. 600 g. mel kriss - 2010-02-18 19:19:02 super gode men de de bliver hurtig tører.. ;/ Finn - 2010-01-16 12:11:51 Prøv at pensle dem med kaffe - De bliver dejligt sprøde ;-)) anne - 2009-12-21 18:58:41 De er super gode. De ser rigtig flotte ud. camilla - 2009-09-17 14:44:02 ummh de smager godt! - de er lige blevet færdig Jeg har tilsat den ene omgang skinkestrimler og drysset dem med revet ost, og den anden har jeg tilsat gullerod - mums PRØV dem!! xp - 2009-09-01 16:22:04 de luftige.. xp og smager godt.. :D Ane - 2009-08-27 16:48:04 super gode boller og ragtig nemme og lave hilsen ane 12 år:) jytte - 2009-08-20 17:28:43 fåes ikke bedre selv dem der bagte boller til mig før spørger nu om opskriften bollerne er lette og luftige anne - 2009-08-17 19:41:40 de´´er verdens bedste boller(lætte at lave og kræver ikke meget)0: SIMONE! - 2009-07-14 17:29:52 Gode boller! :) Inden bollerne bliver smurt med æg og skal i ovnen, så stik forsigtigt i dem med en gaffel, det gør de ikke sprækker i ovenen, og holder sin fine og runde form! :) Emily og Mette - 2009-07-12 08:04:21 mums der smager rigtigt godt :D og de er hurtige og lave (: sofie fjeldsted - 2009-06-27 19:43:57 det er næsten utroligt at det er så nemt at få SÅ fantastiske boller! De smager himmelsk (: ME - 2009-04-11 17:28:33 de ser rigtig gode ude. men man kan da ikke sige de er fedtfattige:p.. hehe når de er færdig skal der bare smør inden i så man de ikke blive meget bedre:)... skal prøves Nina - 2009-03-29 13:59:11 hold da op hvor lækkert (: Nina - 2009-03-29 13:41:17 mmm ... de står i ovnen og dufter . (: Tina - 2009-03-28 11:39:48 De er bare go´e prøv at prop lidt gulerod, så er de bare mums.... jeg har bagt dem 13 gang i løbet af 2 måneder Rikke Kristensen - 2009-03-21 19:47:43 De er så gode, at jeg bliver spurgt om opkriften :-) nanna - 2009-03-18 16:18:32 De er rigtig gode, prøv og put valnødskerner i det smager fantastisk. Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne