Æggekage med bacon og pølser
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt af : maria Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 122762 gange,
og udskrevet 1839 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (34 stemmer) |
|
Kommentarer Kasper - 2016-02-04 19:25:51 Jeg gangede op til fire personer, og har nu haft det på panden i næsten 40 min og det ser ikk engang halvt færdigt ud :/ lone - 2015-06-18 12:55:52 Smager vildt godt og børnene var vilde med den, og den mætter utrolig godt med brød til :) flyckt - 2013-10-16 16:33:49 supergod og meget mættende især med brød til Per - 2012-06-13 14:25:45 Vil fortrække at stege løg og gulerødder med sammen med kødet, og så blot hælde æggemassen over. mathilde - 2011-06-27 18:13:32 smager super godt, men som niels siger smager det godt med gorgonzola!!! Niels - 2008-04-17 17:40:35 Jeg syntes den er bedre,hvis man i stedet for gullerøderne,kommer tern af gorgonzola i |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne