Mazarintærte 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Dejen udrulles og lægges i en smurt tærteform.
Fyldet kommes i. Bages ved 160 gr. i ca. 40 min. Tærten glaseres med overtrækschokolade. Når tærten er kold, pyntes med frisk eller dåse-frugt. Serveres med flødeskum eller cremefraiche. Tips: Bagemarcipan har samme bageegenskaber som det produkt, som på det professionelle marked, hedder Kranse XX. |
|
Opskriften er vist 10856 gange,
og udskrevet 199 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne