Amerikansk Chokoladekage 03
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Oprindelsesland : Amerika Indsendt af : MadMette Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
De tørre ingredienser sigtes i en en skål. Tilsæt de øvrige ingredienser og pisk med mixer.
Bages 35 minutter ved 175 grader C (varmluft) |
|
Opskriften er vist 70256 gange,
og udskrevet 1338 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (96 stemmer) |
|
Kommentarer Linn - 2012-07-18 18:11:41 Smagte rigtig godt, den smudre meget selvom den ikke er tør :) Harry styles' kæreste - 2012-06-23 11:14:24 Jeg elsker denne kage!! Men hvis man tager for meget mørk kakao i, så kan den godt smage lidt underligt :/ men den smager super godt med vanilje is og friske bær :) anonym - 2012-05-17 09:26:58 Den er virkelig fantastisk!! Anne og Katrine - 2012-01-04 14:58:03 den ser Riiiiiiiiiiiigtig lækker ud gz - 2011-09-01 14:39:08 prøv at læss! den er til 12per. Agnes - 2011-08-19 12:31:56 totalt lækker kage virkelig god blir nød til at bage en til!!! Sofie - 2010-04-25 13:22:20 Rigtig dejlig kage ! mig:P - 2009-05-19 14:31:38 hvor mange personer er den til ca.? Mette - 2008-11-16 14:31:53 Ahh, det her er den eneste kage jeg gider at bruge tid på. Man ved bare den r et sikkert hit værd igang, især med kaffe i stedet for vand ;) Kageelskeren:-) - 2008-10-11 11:34:10 Nu håber jeg den god til fødselsdags fest.;-) Skal prøve den nu:-) anonym - 2008-08-04 15:09:13 kom lidt revet appelsin skal i det er bare godt freja! - 2008-01-31 14:17:47 det er en meget god kage anonym - 2007-12-27 17:24:55 Opskriften er kendt fra Femina, hvor den har været bragt et par gange - også med en creme ovenpå. Super god ! miiig - 2007-11-26 16:04:15 superr lækker, rigtig tung Winnie og Nadja - 2007-11-24 13:32:36 den er smækkerlækker. Jonna - 2007-07-15 13:53:44 Prøv at erstat vandet med stærk kaffe. Uhm! God som tilbehør til chokolademousse. Mia og Trine - 2007-07-13 14:39:12 Rigtig god! og lækker svampet. Kan helt sikkert anbefales. God med chokoladecreme ovenpå. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne