Pikant rejecocktail

Pikant rejecocktail, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bente

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.rejer
1 stilkbladselleri i små tern
0.5 gul peber i små tern
 salat (mix af radichio rosso)
2 halverede hvidløg
 
 Sauce:
1.5 dl.mayonnaise
0.75 dl.letpisket piskefløde
0.5 dl.tomat pure
5 dråbertabasco
1 dryssennepspulver eller smag til med alm. sennep
1 tsk.citronsaft
15 g.reven peberrod
 
 Pynt:
 Selleriblade
 evt.citronbåde
 
Opskrift:
Bland ingredienserne til saucen. Stil den køligt ca 1 time.

Gnid hver portionsglas med hvidløg og fordel salaten heri. Rejer, bladselleri, gul peber blandes og anrettes i portionsglassene.

Hæld sauce over og pynt m selleriblade og evt citron. Server overskydende sauce i skål ved siden af. Server flutes til.

Tips:

Frisk og anderledes rejecocktail





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Rejecocktail

karakterer:
Opskriften er vist 30202 gange,
og udskrevet 580 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-09-15 18:57:24
kanon forret bladsellerien gir så meget,fik den lavet med jomfruhummerhaler.men det blev den ikke dårlige af

  -   2007-07-12 18:03:16
supergod og anderledes rejecocktail