Kogte krebs
Hovedingrediens : Skaldyr - Krebs Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Beregn 1 kg krebs til 3-4 portioner. Kogt ikke for mange krebs i samme kogevand - max 2 kg krebs giver det bedste resultat. Læg 1 kg krebs i af gangen.
I en stor gryde koges vand, salt og sukker op. Læg krebsene i og tilsæt dildkroner. Vandet skal dække krebsene. Beregn kogetiden(9 minutter under låg) når vandet atter koger. Lad krebsene køle af i kogevandet. Læg nye dildkroner i under afkølingen. Det er vigtigt at krebsene afkøles hurtigt. Sæt gryden i vand gerne med is i. Skift ofte vandet. Holdbarhed: 3-4 dage i køleskabet 3-6 måneder i fryser< |
|
Opskriften er vist 37165 gange,
og udskrevet 559 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne