Kogte krebs

Kogte krebs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med skaldyr

Hovedingrediens : Skaldyr - Krebs

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Krebs
 Vand
 Groft salt (0.75 dl. til 2 l. vand)
 Sukker
 Dildkroner
 
Opskrift:
Beregn 1 kg krebs til 3-4 portioner. Kogt ikke for mange krebs i samme kogevand - max 2 kg krebs giver det bedste resultat. Læg 1 kg krebs i af gangen.

I en stor gryde koges vand, salt og sukker op. Læg krebsene i og tilsæt dildkroner. Vandet skal dække krebsene. Beregn kogetiden(9 minutter under låg) når vandet atter koger.

Lad krebsene køle af i kogevandet. Læg nye dildkroner i under afkølingen. Det er vigtigt at krebsene afkøles hurtigt. Sæt gryden i vand gerne med is i. Skift ofte vandet.

Holdbarhed:

3-4 dage i køleskabet 3-6 måneder i fryser<





karakterer:
Opskriften er vist 37165 gange,
og udskrevet 559 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (22 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu