Kreplinger
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Fastelavn Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Merete Indsendt : |
|
|
gæren opløses i mælken, og resten blandes sammen, hvorefter det hæver.
Så rulles dejen ud og stikkes ud med et glas og der kommes sveskemos i på midten, foldes sammen hæver lidt igen. Koges i palmin og vendes i kakao + sukker |
|
Opskriften er vist 8954 gange,
og udskrevet 153 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne