Kreplinger

Kreplinger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Fastelavnsboller

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

HøjtidFastelavn

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Merete

Indsendt :     

Ingredienser:
125 g.margarine
1 kopsukker
 lidtkardemomme
2 æg
1 pk.gær
l kopmælk
500 g.hvedemel
 
 Fyld:
 sveskemos
 
Opskrift:
gæren opløses i mælken, og resten blandes sammen, hvorefter det hæver.

Så rulles dejen ud og stikkes ud med et glas og der kommes sveskemos i på midten, foldes sammen hæver lidt igen.

Koges i palmin og vendes i kakao + sukker





karakterer:
Opskriften er vist 8954 gange,
og udskrevet 153 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu