Sankt Peters fiskefilet med rejer, urtesauce og ris
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Sankt Peters fisken Kilde : Fiskeopskrift.dk Indsendt : |
|
|
Vend fiskestykkerne i mel blandet med salt og peber.
Skær fileterne i mundrette stykker. Steg dem ca. 5 minutter på hver side.
Sæt ½ l vand over i en gryde, og lad det koge op. Lad fiskebouillonterningen opløses i vandet.
Rejer, dild, persille, parmesanost og saften fra citronen tilsættes, lad det simre lidt.
Jævn med Maizenamel og lidt mælk.
Server retten med ris og kogt broccoli skåret i små buketter. |
|
Opskriften er vist 12230 gange,
og udskrevet 226 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne