Majsemad
Indsendt af : Boisen Indsendt : Red : |
|
|
Først skal margarinen smøres på brødet. Derefter smørres et godt lag leverpostej ud på brødet. Så skal majsen hældes udover og til sidst knuses 2-3 digestive kiks udover hele herligheden.
Tips: Franskbrødet er bedst, hvis det har ligget i en åben pose i et par dage. På den måde skal man ikke riste brødet, da det allerede har den rette konsistens. |
|
Opskriften er vist 3789 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer -.-' - 2010-08-19 21:11:53 Lyder lidt vammelt... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne