Fyldte horn 02
Indsendt : Red : |
|
|
Margarine smeltes og mælk samt gær tilsættes. derefter tilsættes de øvrige ingredienser. Dejen hæver i 30 min.
Den deles i to som rulles ud i runde flader. de skæres ud i trekanter. Fyld: Champignon og skinke finsnittes. Æggene hakkes og blandes med de øvrige ingredienser. Fyldet fordeles på dejen og stykkerne rulles som horn. De bages ved 200 grader i 30 min. |
|
Opskriften er vist 12406 gange,
og udskrevet 226 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne