Appelsin - Fignkage
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Indsendt : |
|
|
Margarine og sukker piskes og æggene piskes i en efter en.
de øvrige indgredienser tilsættes. og dejen hældes i en sandkageform og bages ved 175 grader på nederste rille i 60 minutter. |
|
Opskriften er vist 6002 gange,
og udskrevet 114 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2009-09-30 15:15:48 Synes at opskriften er mangelfuld. Hvad skal der gøres med appelsin og figner, er det f.eks. kun saften fra appelsinen som skal bruges, eller kun skal, eller er det hele appelsinen, skal den skæres i fileter uden hinder, eller blot skæres i mindre stykker. Fuignen skal det være frisk eller tørret, og hvis det skal være frisk hvad skal der gøres ved den? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne