Fedtfattige kanelsnegle 02
Fedtfattig opskrift Indsendt af : Nulletøz Indsendt : Red : |
|
|
Gæren udrøres i lunken mælk. Sukker og æg sammenpiskes og tilsættes. Mel og salt blandes og tilsættes gradvist. Dejen æltes godt og hæver i 20-25 minutter.
Dejen slås ned og rulles ud på et meldrysset bord. Fyldet blandes og smøres på 2/3 del af dejen, rulles sammen til en pølse således at der sluttes med den del af dejen, der er uden fyld. Skæres i ca. 2 cm tykke skiver, der lægges på en bageplade. Sneglene bages i ca. 20 minutter ved 200 grader C, nederst i ovnen. Tips: Andre frugter kan også bruges til fyldet. Men undgå banan, blommer el. lign. |
|
Opskriften er vist 19068 gange,
og udskrevet 271 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne