Gule maregns kager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Norge Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Bland æggeblommer og vand. De øvrige ingredienser tilsættes. Pisk massen luftig. Der skal bruges to teskeer til hjælp. Dejen sættes på en plademed papir. Drys derefter mandler. Kagerne vil flyde ud. Lav derfor ikke kagerne meget store. De bages ved 150 grader i 18-20 min.
|
|
Opskriften er vist 9716 gange,
og udskrevet 153 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Anonym - 2008-05-08 16:34:44 Prøvde denna oppskrifta, den var ikkje god i det heile tatt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne