Kathrinekager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Norge Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Opvarm Honning og sukker. Rør i massen til den er afkølet. Rør derefter æg og krydderierne i. Tilsidst tilsættes med, hjortetaksalt og potaske som opløses i kogende vand.
dejen æltes og stilles på køl i 2 døgn. Derefter rulles den ud og stikkes ud til kager eller rul pølser og lav kringler. Læg dem på pladen og pensel dem med mælk og mandler. Bag dem ved 180 grader i 10 min. Når de tages ud af ovnen smørres der glasur på og de afkøles. |
|
Opskriften er vist 6490 gange,
og udskrevet 105 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne