Sirupsnitter
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
sirup og fløde samt margarine og sukker varmes forsigtigt op i en gryde. Gryden tages af og der tilsættes natron.
Sad blandingen afkle og tilsæt med, ingefær og peber. Dejen æltes godt og sættes på køl til næste dag. Mandlerne smuttes og deles. Dejen rulles ud så tyndt så muligt. Derefter skæres de ud i snitter og mandlerne sættes på kagen. De bages ved 180 i 6-8 min. |
|
Opskriften er vist 6585 gange,
og udskrevet 113 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne