Mælkefri Creme fraiche
Indsendt : |
|
|
Rismel og vand koges i 10 min. under jævnlig omrøring.
Gryden tages af kogepladen og står i få minutter.
De øvrige ingredienser røres grundig sammen med rismassen, så et evt. bundfald i gryden kommer med.
Massen afkøles inden brug.
Kan opbevares til senere brug i køleskab. Tips: Kilde: Jonna Deibjergs bog "Mælkeallergi" |
|
Opskriften er vist 10923 gange,
og udskrevet 181 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne