Fransk pæretærte
Hovedingrediens : Frugt - Pærer Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dej
Margarine og mel smuldres. Sukker og æg tilsættes og æltes let sammen. Den hviler 1 time i køleskabet. Dejen rulles ud og lægges i en tærteform. Bunden stikkes med en gaffel og den forbages i 15 min ved 200 grader C. alm. ovn. Fyld Pærerne koges møre i sukkerlagen. Alle indgredienser piskes. Pærene fordeles på tærtebunden og derefter hældes fyldet over. Den bages i 20 min. ved 200 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 45041 gange,
og udskrevet 553 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Marianne Trøjborg - 2020-09-01 15:58:52 Fyldet som kommes på smager ikke af noget, minder af æggekage casinovh - 2008-04-21 13:13:36 Ikke nogen særlig succes. Smager ikke af så meget, og fyldet smager en anelse af æg. Ellers nem at lave. Pigen - 2007-09-06 16:02:48 Super god!!! ;0) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne