Fransk pæretærte

Fransk pæretærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Pærer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Fransk pæretærte, billede 4 Fransk pæretærte, billede 1 Fransk pæretærte, billede 2 Fransk pæretærte, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Dej:
100 g.Margarine
150 g.hvedemel
2 spsk.Sukker
1 Æg
 
 Pærer:
4 Pære
4 dl.Vand
75 g.Sukker
 
 Fyld:
3 dl.Creme fraiche
3 Æg
0.5 Citron skalen heraf
1 spsk.hvedemel
3 spsk.sukker
 
Opskrift:
Dej
Margarine og mel smuldres. Sukker og æg tilsættes og æltes let sammen. Den hviler 1 time i køleskabet. Dejen rulles ud og lægges i en tærteform. Bunden stikkes med en gaffel og den forbages i 15 min ved 200 grader C. alm. ovn.

Fyld

Pærerne koges møre i sukkerlagen.
Alle indgredienser piskes. Pærene fordeles på tærtebunden og derefter hældes fyldet over. Den bages i 20 min. ved 200 grader C. alm. ovn.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Pæretærte

karakterer:
Opskriften er vist 45041 gange,
og udskrevet 553 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-09-01 15:58:52
Fyldet som kommes på smager ikke af noget, minder af æggekage

  -   2008-04-21 13:13:36
Ikke nogen særlig succes. Smager ikke af så meget, og fyldet smager en anelse af æg. Ellers nem at lave.

  -   2007-09-06 16:02:48
Super god!!! ;0)