Bagte vinrabarber med friskostcreme
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Rabarberkompot:
Skær top og bund af rabarberne, skyl dem og skær dem i 2-3 cm lange stykker. Vend rabarberstykkerne med sukker, vanilje, revet citronskal og -saft. Kom dem i et ildfast fad og bag dem i ovnen ved 150 grader i 20-25 minutter. Køl den bagte rabarber, hvorefter den er klar til trifli. Friskostcreme: Pisk fløden til blødt flødeskum. Rør friskosten med granskudssirup. Pisk æggeblommerne med flormelis til en hvid cremet konsistens (æggesnaps). Vend friskostmassen og æggesnapsen og vend til sidst flødeskummet i. Fordel i glas og garnér med rabarber og gerne makroner. |
|
Opskriften er vist 16054 gange,
og udskrevet 342 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-05-07 14:13:54 åh granskudssirup?? Dorte - 2008-05-26 13:26:07 Dette er ikke en ukendt opskrift ! Det er Claus Meyers. Det var lige den jeg søgte, så tak for det |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne