Kanelkage 06
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : pederlund Indsendt : Red : |
|
|
Sukker, mel, kanel, kærnemælk og natron blandes. Margarine smeltes og alle ingredienser blandes godt og hældes i en smurt bageform.
Bages ved 200 grader i ca. 20 min. Lav glasuren. Smelt fedtstoffet og bland flormelis i. Pisk et æg i og hæld den over den varme kage. |
|
Opskriften er vist 7442 gange,
og udskrevet 144 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Anders - 2009-01-12 00:21:20 Man bør være opmærksom på, at man ikke skal bruge alm. æg til glasuren. Pga. salmonella faren bør man anvende pasteuriserede æg istedet. Personligt finder jeg ikke æg egnet til glasur. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne