Forårsruller med oksefyld
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Helle Jensen Indsendt : Red : |
|
|
Pandekagerne: Pisk vådt i tørt. Den skal være ret tynd. lad dejen hvile lidt. Bag pandekagerne på en stor pande, de skal være ret lyse. gem en halv kop af dejen til at pensle kanterne med, når dejen skal foldes sammen.
Fyld: svits løg i lidt olie tilsæt oksekød, svits til det smuldre fra hinanden. tilsæt peberfrugt og kinakål, vendes rundt til kinakålen er "faldet sammen". Tilsæt wokblandingen, smag til med peber, salt og soja. lad simre i 5 min. Fordel fyldet på midten af pandekagerne, fold dem sammen som en forårsrulle, så enderne er lukket også. Rul sammen og pensel med resten af pandekage dejen i lukningen, og steg rullerne på en pande i lidt olie, med lukningen nedad, til de er gyldne på alle sider. Tips: Spises med salat til, flæk rullen og kom et drys karry over fyldet. Smager også godt med cremefraiche dressing i. |
|
Opskriften er vist 11980 gange,
og udskrevet 281 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (7 stemmer) |
|
Kommentarer pelle - 2007-07-24 20:25:00 hold da kæft de er goe' |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne