Forårsruller med oksefyld

Forårsruller med oksefyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Helle Jensen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Pandekager 10 stk (min):
200 g.hvedemel
3 dl.mælk
1 dl.vand
2 æg
0.25 tsk.salt
 olie til stegning
 
 Fyld:
250 g.hk oksekød
1 stort løg i tynde skiver
0.5 rød peber i små tern
1 ds.wok blanding, kinesiske grønsager
0.5 lille kinakål
 salt
 peber
2 spsk.kikoman soya
 
Opskrift:
Pandekagerne: Pisk vådt i tørt. Den skal være ret tynd. lad dejen hvile lidt. Bag pandekagerne på en stor pande, de skal være ret lyse. gem en halv kop af dejen til at pensle kanterne med, når dejen skal foldes sammen.

Fyld:
svits løg i lidt olie tilsæt oksekød, svits til det smuldre fra hinanden.
tilsæt peberfrugt og kinakål, vendes rundt til kinakålen er "faldet sammen".
Tilsæt wokblandingen, smag til med peber, salt og soja. lad simre i 5 min.

Fordel fyldet på midten af pandekagerne, fold dem sammen som en forårsrulle, så enderne er lukket også. Rul sammen og pensel med resten af pandekage dejen i lukningen, og steg rullerne på en pande i lidt olie, med lukningen nedad, til de er gyldne på alle sider.

Tips:

Spises med salat til, flæk rullen og kom et drys karry over fyldet. Smager også godt med cremefraiche dressing i.





karakterer:
Opskriften er vist 11980 gange,
og udskrevet 281 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-07-24 20:25:00
hold da kæft de er goe'