Oksekødsfyldte tomater

Oksekødsfyldte tomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Helle Jensen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
6-10 tomater alt efter størrelse
200 g.hk oksekød 10%
1 lille finthakket løg
1 fedhvidløg presset
0.5 tsk.paprika
 lidtsammenpisket æg
 salt
 peber
 
 bouillon til fadet:
1 kopvand
 lidtbouillon
0.5 tsk.tomatpasta
 
Opskrift:
skær toppen af og udhul tomaterne med en tsk.
Farsen røres godt sammen, den skal være fast. Kom fars i de udhulede tomater, top den lidt op.
Stil tomaterne i et tærtefad.
Rør bouillonen sammen og hæld den i fadet ved tomaterne.

Bages i ovnen ved 200 gr i 20 min.



Tips:

Kan serveres med ris, brød, salat, tzatziki. efter lyst. Velbekomme





karakterer:
Opskriften er vist 8849 gange,
og udskrevet 359 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-02-07 16:06:56
Det smager rigtig,rigtig godt. Hurtigt/nemt at lave, jeg brugte min mini hakker til farsen. Gjorde det hele klar inden veninderne kom... så var det bare at tænde ovnen. De var vilde med det. Skal helt sikkert laves igen.