Tyrkisk ovnret

Tyrkisk ovnret, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt af : Helle Jensen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hk okse eller lammekød
2 store løg i store tern
2 peberfrugter i store tern
250 g.champignon i skiver
3 store tomater i store tern
1 stor aubergine i store tern
 
 Bouillon:
5 dl.kogende vand
1-2 tsk.bouillon evt. vegetá
2 spsk.tomatpasta (lille dåse)
0.5 tsk.sort peber
1 tsk.paprika
1 knsp.cayenne
0.5 tsk.salt Auberginerne kræver meget salt
 
Opskrift:
Alle grønsagerne lægges i et ret dybt ovnfast fad. Bland dem lidt.
fordel/smuldr okse/lammekødet over grønsagerne. bland det lidt ned mellem grønsagerne.
Bouillon:
alle ingredienserne blandes i det kogende vand og hældes over kød og grønsager.
Læg stanniol over fadet og sæt det i ovnen ved 185 gr. i en time.
Tag stanniolen af efter ca 30 min.

Tips:

Serveres med: Basmatiris, tzatziki, grøn salat og tyrkisk brød (el. flutes)





karakterer:
Opskriften er vist 12499 gange,
og udskrevet 359 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-07-22 17:14:17
Nem og utrolig lækker ret

  -   2013-05-22 23:23:49
Har lavet den til personalemøde i dag (10 personer), dog var champignon og auberginer saltet og afvandet først og brugte kun halv mængde bouillon. Men så blev det også super godt..

  -   2009-07-06 20:52:18
Vi har lige lavet opskriften i dag og den var meget skuffende.

  -   2007-02-14 15:22:16
Vil lige sige at opskriften kommer fra en tyrkisk resturant i Randers.... og det smager himmelsk....