Svigermors sandkage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Fedtstoffet blødgøres og røres sammen med Flormelis, hvorefter æggeblommerne tilsættes en ad gangen, mel hvori vanillesukkeret er sigtet blandes i.
De stiftpiskede æggehvider og små stykker rå æbler vendes i.
Dejen fyldes i en smurt og melet springform, ca. 24 cm. i diameter, drysses med tesukker og hakkede mandler. Bages på ovnens nederste rille ved 170 grader C, i 1-1½ time. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Kagen tages ud af formen, når den er lidt afkølet, og sættes derefter til afkøling på en bagerist. Tips: 851 |
|
Opskriften er vist 9068 gange,
og udskrevet 146 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne