Hindbærtærte
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mel og de øvrige ingredienser æltes sammen til en ensartet dej.
Fedtstoffet skal ikke blødgøres, men have sin normale konsistens.
2/3 af dejen rulles ud i ½ cm. tykkelse og prikkes over det hele med en gaffel. Dejstykket rulles op om en kagerulle eller lignende og lægges hen over en lagkageform, ca. 22 cm i diameter. Dejen trykkes forsigtig til i formens bund og sider, og den overskydende dej trykkes af på formens kan med en flad hånd. Frugten fordeles over formens bund og drysses med sukker. Den resterende dej rulles ud i ½ cm. tykkelse og skæres i strimler på ca. 1 cm. brede og i formens længde og lægges over fyldet som et fletværk. Bages på ovnens nederste rille ved 220 grader C. alm. ovn i ca. 20 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Når tærten er afkølet tages den ud af formen og pyntes med flormelis eller flødeskum. Tips: 765 |
|
Opskriften er vist 63434 gange,
og udskrevet 1303 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Tóra Johannesen - 2012-08-26 14:51:36 Fantastisk opskrift! Jeg bruger tærte bunden til alle slags bær ;-) BakingChick - 2012-04-08 15:42:09 Simpelthen bare en nem dej! Det tog jo ingen tid at bikse de få ingredienser sammen. Bunden var vildt lækker! Jeg tilføjede dog en smule vaniljesukker :) E.G.N. - 2011-08-21 10:30:41 Har lige været ude at plukke hindbær, så glæder mig til at at bage tærten.Den ser bare lælkker ud. anonym - 2011-07-10 16:54:49 Super god opskrift og ikke for sød. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne