Brittas mokkalagkage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : THYBO Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk æggeblommerne med VARM kaffe,
drys sukker i lidt efter lidt.
Piskes skummende.
Tilsæt mel og bagepulver, stiftpiskede æggehvider vendes deri.
Hældes i raspdrysset springform. Bages på nederste rille 175-190 grader C. alm. ovn ca. 25-30 minutter. Kagen afkøles. Deles i to lag. Lægges sammen med noget af fyldet, resten af fyldet skal uden på kagen. Kagen skal lægges sammen 1 døgn før servering. |
|
Opskriften er vist 57704 gange,
og udskrevet 1056 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (26 stemmer) |
|
Kommentarer Anna - 2024-07-01 09:31:21 Kan den fryses anonym - 2014-04-28 12:47:41 En klar favorit i familien. Tilføj evt. lidt revet mørk chokolade i flødeskummet anonym - 2012-06-04 22:44:22 Har lige spist den og man hvor er den bare sød, men selve kagen smager nu meget godt Anja - 2012-05-16 18:57:14 Super lækker kage - specielt bunden, den var mums! MONA - 2007-10-20 00:52:17 LÆKKER - LÆKKER - LÆKKER Merete - 2007-09-01 23:36:51 Hej ak, måske du var forkølet, da du smagte kagen, den har jo en fin smag af kaffe ak - 2007-08-30 10:22:32 Meget kedelig kage! Næsten ingen smag... Bjørn - 2007-06-19 00:24:52 MUMS - rålækker anette - 2007-06-19 00:23:18 Helt i TOP - en virkelig "himmerigsmundfuld" Kirsten - 2007-02-20 23:45:34 Tak Thybo - du har givet hele familien en vidunderlig smagsoplevelse - herlig lagkage! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne