Chokoladekage med daim
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 84713 gange,
og udskrevet 1618 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (59 stemmer) |
|
Kommentarer Ikke-bager - 2016-03-29 10:20:04 God nem kage. den daim glade pige - 2013-07-12 15:05:52 Jeg prøvet at lave den og den smager sindsyg godt! men istedet for 4 daim bar tog jeg en plade maubo med daim, og brugte næsten hele den plade. og istedet for sødmælk brugte jeg letmælk.lækkert resultat Line Sieling - 2012-03-07 22:33:41 bage tiden passede helt perfekt her hos os.. 200 grader i 30 min! mums indeni snask og bare virkelig lækker, til alle små hyggestunder :) kun positive ord herfra! Anna - 2011-09-03 13:11:35 Mere og daim og mindre bagetid, så er den SUPER! :D mig - 2011-02-14 15:08:03 der kunne godt være mere daim i. anonym - 2010-04-13 19:27:14 Nu er jeg igang med at lave denne kage, hvor lang tid skal den have ? Line-Sofie - 2010-03-20 11:53:55 pizza snegle... er det mig der har sovet i timen?? det her er da en kage ikk??? Alley - 2010-02-28 14:59:07 super lækker kage - god til mange lejligheder... Bagetiden passer ikke til min ovn men det er nu rettet til... Har endnu ikke serveret den for nogen som ikke kan lide den Sasha - 2009-03-21 12:21:54 Det er en super god kage den anbefaler jeg jer. men bage tiden passer ikke:) anonym - 2009-02-18 12:51:18 Bagetiden er for kort, jeg gav min kage ca. 45 min i varmlufts ovn ved 200 grader. Men den smager nu okay.. anonym - 2008-11-28 16:57:56 det er rigtigt nick bage tiden passer ikke den brandte hel på.. . - 2008-04-29 08:42:35 det er jo verdens bedste kage:D. emse - 2008-04-15 15:10:46 den er meget god anbefalet Julie Kindberg - 2008-01-29 15:52:29 Pizza sneglene var super gode , lige til mit bage niveau :D tak for hjælpen ! nick - 2008-01-03 14:26:35 bage tiden passer ikke |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne