Indbagt frikadelle
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Indsendt af : mette Indsendt : Red : |
|
|
rør farsen godt og lad den stå inde i køleskabet i ca. ½ time.
rul en rulle butte dej ud og pensel den med et æg i kanten spar ikke med ægget. læg så farsen midt på og hvis man har lidt rød, gul, grøn peber så skær det i skiver og læg på eller hvis man har champignon ja hvad man syndes, fold så butterdejen over og pres godt til med en gaffelsæt den ind i ovnen på bradepande der kan komme lidt kødsaft ud som man kan bruge til sauce hvis man vil have det ellers er grøn salat god til med flutes Tips: ps. man kan også tage et par fed hvidløg i det smager godt, retten er meget nem at lave og så er den en anden måde at få frikadeller på. den skal stå i oven i ca en ½ - 45 min ved 200 grader og huset lugter ikke af frikadeller |
|
Opskriften er vist 13531 gange,
og udskrevet 219 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Skriver - 2012-02-19 02:02:59 Lyder lige som noget jeg skal prøve imorgen .) Glæder mig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne