Sønderjydsk stang
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : |
|
|
Remonce:
Smør og sukker røres sammen til en ensartet masse. Gæren opløses i æggene, hvorefter mel og de øvrige ingredienser æltes i til en ensartet dej, der hæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket. Dejen deles i to lige store dele, og formes til kugler som hviler et par minutter, hvorefter hver kugle rulles ud i ca. 20 cm. brede og ca. 30 cm. længde. Langs midten af dejen anbringes fyldet, som smøres godt ud. Dejens sider foldes mod midten lidt ind over hinanden, og stængerne anbringes på en smurt plade og efterhæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket. Stryges med æggestrygelse og drysses først med mandler og derefter med sukker, så bliver mandlerne hængende. Bages på ovnens midterste rille ved 250 grader C i ca. 15 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Tips: 740 |
|
Opskriften er vist 3369 gange,
og udskrevet 89 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne