Havergrynskager 04
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Indsendt af : Hanne Indsendt : Red : |
|
|
smelt margarine, lille gryde, kom havregryn, sukker æg og bagepulver i, den smeltede margarine, det er en tynd dej der skal med en teske sættes på pladen med god afstand da de flyder meget ud.
Bages ved 175 grader ca 10 min. eller til de er pæne gyldne smelt chokoladen tag kagerne ud af ovnen og lad dem køle af på bage papiret. smør lidt chokolade rundt i kanten. læg dem sammen med det stift piskede fløde. |
|
Opskriften er vist 11917 gange,
og udskrevet 245 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-08-10 21:38:12 Prøv skifte fløde ud med is så kan det bruges som desser jeg bruger lidt mere havergryn |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne