Mangofrugt roulade
Hovedingrediens : Frugt - Mango Oprindelsesland : Australien Indsendt : Red : |
|
|
Fragilite bund på ca. 20-25 cm.
Mangocreme laves af: 30 gram kagepulver rørt med 1,5 dl. mælk og 200 gram mangopuré. Til sidst røres 2 udblødte smeltede husblas blade i cremen. Cremen smøres på bunden og rulles i viskestykke. Skal hvile i 12 timer. Anrettes i skiver på tallerken med frugt. |
|
Opskriften er vist 17879 gange,
og udskrevet 267 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer louise - 2005-01-01 01:01:01 i burde sætte et billede ind af retterne!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne