Bedstefars kage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Marengs:
Æggehviderne piskes stive og sukkeret tilsættes lidt ad gangen. Fedtstoffet blødgøres og røres godt sammen med sukkeret. Æggeblommerne tilsættes en ad gangen. Bagepulver og mel sigtes sammen og tilsættes sammen med mælken og røres, til dejen er ensartet. Dejen kommes i en smurt og melet bradepande, ca. 30x40 cm. Bages på ovnens midterste rille ved 200 grader C i ca. 15 minutter Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Derefter smøres æblegrød eller marmelade på, og marengsen fordeles over fyldet. Drysses let med sukker over marengsen. Bages straks færdig ved samme ovntemperatur i ca. 15 minutter til marengsen er gylden. Tips: 871 |
|
Opskriften er vist 14410 gange,
og udskrevet 273 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (2 stemmer) |
|
Kommentarer lillian - 2009-02-27 16:35:47 Kagen er langt fra færdig på så kort tid. desværre. Den får 30 - 45 min ekstra. Ellers er det en dejlig kage katrine - 2007-02-08 17:55:56 fejl under opskrift undskyld |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne