Fiske pie
Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk Oprindelsesland : England Indsendt af : Steen Indsendt : Red : |
|
|
Varm ovnen til 180° C. læg fisken i et ovnfast fad med 3 dl mælk og smøret og bag i 15 min.
Tag forsigtigt fisken op af mælken. Hæld mælken op i en sovsegryde. Del fisken i store stykker og læg den i et ovnfast fad. Drys rejerne over fisken. Kog porerne i mælken fra fisken i ca. 5 min. Lav en bechamelsovs af mælken og tilsæt laurbærblad og et godt drys muskatnød, smag til med salt og peber. Tilsæt dild og hæld sovsen oger fisken. Dæk med kartoffelmos og stil fadet i ovnen i 15-20 til den er gylden og boblende. Giv salat til. |
|
Opskriften er vist 12564 gange,
og udskrevet 309 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne