Kartoffelsuppe 02
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : Sophie Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartoflerne skælles og skæres i små stykker.
Porren skæres i mindre stykker, skylles grundigt i sigte under rindende vand.
Purløg skylles og skæres i små stykker der gemmes til at pynte den færdige suppe med. Sæt en gryde, på med smelt smøret. Tilsæt kartofler og porre og svist dem gyldne. Hæld vand og bouillon terning ved og kog til kartoflerne er møre ca. 15 min Imens suppen koger steges bacon der skal drysses på suppen sammen med purløg. Tilsæt fløden, smag til med salt og peber. Anret suppen i dybe tallerkner, pynt med bacon og purløg. |
|
Opskriften er vist 63963 gange,
og udskrevet 1677 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (34 stemmer) |
|
Kommentarer Julie - 2020-03-28 15:37:29 Min nye yndlings! anonym - 2016-01-24 17:27:49 jeg laver aftensmad for mor og far så håber den er god Zarzar - 2011-01-19 18:35:46 Smager dejligt :) jeg tilføjede 1 fed hvidløg, namnam ! nanna - 2010-09-10 11:12:44 jeg brugte creme fraice istedet for fløde. tilføjede lidt hvidløg og gulerødder os den smager bare super ! Jakob - 2008-06-18 02:45:12 Jeg håber den virker men intet er sikkert da jeg arbejder med chilenske ingredienser... maria - 2008-02-13 16:50:01 håber den er god for nu prøver jeg den Tea - 2007-10-29 19:52:22 Super læker suppe der er let at lave... Lotte - 2007-02-07 22:02:04 Smager rigtig godt :).. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne