Kænguru med appelsinsauce

Kænguru med appelsinsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Eksotisk Vildt - Kænguro

Oprindelsesland : Australien

AustralienIndsendt :     

Ingredienser:
 Kænguru steaks
2-3 appelsiner
5 dltør hvidvin
1 spsk.god balsamisk eddike
50 g.smør
 salt
 peber
2 tsk.flormelis
 
Opskrift:
Varm flormelis op på en pande og tilsæt balsamisk eddike, hvidvin og 1/2 pillet appelsin og lad det simre et stykke tid. Når saucen begynder at blive tykkere, tages den af ilden og holdes varm.

Smelt smørret på panden og steg kødet. Når den kødsaft, der kommer ud når der prikkes i kødet er klar, er kødet gennemstegt.

Server med saucen og appelsinskiver .





karakterer:
Opskriften er vist 20230 gange,
og udskrevet 860 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (22 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-03-07 16:09:19
Jeg prøvede med broccoli vendt i frisk pasta med frisk timian.... Det var super

  -   2005-01-01 01:01:01
jeg har fundet en anden opskrift med bagt kartoffel til, så det vil jeg prøve i morgen

  -   2005-01-01 01:01:01
Kunne det tænkes at man kunne servere ris til? Det virker mangelfuldt med sauce og kød og intet andet.... Jeg prøver opskriften i aften....