Kænguru med appelsinsauce
Hovedingrediens : Eksotisk Vildt - Kænguro Oprindelsesland : Australien Indsendt : |
|
|
Varm flormelis op på en pande og tilsæt balsamisk eddike, hvidvin og 1/2 pillet appelsin og lad det simre et stykke tid. Når saucen begynder at blive tykkere, tages den af ilden og holdes varm.
Smelt smørret på panden og steg kødet. Når den kødsaft, der kommer ud når der prikkes i kødet er klar, er kødet gennemstegt. Server med saucen og appelsinskiver . |
|
Opskriften er vist 20230 gange,
og udskrevet 860 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (22 stemmer) |
|
Kommentarer rohdehan - 2008-03-07 16:09:19 Jeg prøvede med broccoli vendt i frisk pasta med frisk timian.... Det var super Viv - 2005-01-01 01:01:01 jeg har fundet en anden opskrift med bagt kartoffel til, så det vil jeg prøve i morgen Christina - 2005-01-01 01:01:01 Kunne det tænkes at man kunne servere ris til? Det virker mangelfuldt med sauce og kød og intet andet.... Jeg prøver opskriften i aften.... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne