Havregrynsboller 03
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : am Indsendt : Red : |
|
|
Gæren røres ud i lunken vand. Tilsæt salt, sukker, margarine og havregryn. Røres. Derefter tilsættes hvedemelet til dejen er god fast, må ikke blive for fast. Dejen hæver i 30 min. Bollerne formes og sættes på en bageplade med bagepapir og efterhæver i 30 min. Pensles med sammenpiske æg og
bages i en forvarmet ovn ved 200 grader ca. 15 min. Tips: Tilsæt evt. solsikkekerner i stedet for havregryn. |
|
Opskriften er vist 13806 gange,
og udskrevet 375 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Lisa - 2024-01-20 12:15:33 Meget lækre og nemme boller. Jeg bruger 100 g havregryn, halvt vand og halvt mælk, og kun 25 g gær. Maja - 2015-05-24 13:11:12 Det smager så godt. Det kan også bages som brød Pia - 2014-01-30 14:27:45 Dejlig bolle, jeg bruger 6 dl vand, + 300g havregryn og resten efter opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne