Sveskekage 02
Hovedingrediens : Bær - Svesker Indsendt : Red : |
|
|
Fedtstof og sukker røres sammen.
Fedtstoffet skal blødgøres til en konsistens som mayonnaise, hvorefter æggene tilsættes et ad gangen, og sherry eller mælk tilsættes.
Til sidst blandes mel hvori bagepulveret er sigtet i, og det hele røres til en ensartet masse, som anbringes i en smurt og melet springform, ca. 24 cm. i diameter.
Oven på massen anbringes de gennemskårne svesker.
Bages på ovnens nederste rille ved 175 grader C i ca. 1 time. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Kagen må først tages ud af formen efter ca. 5 minutters forløb, ellers falder den sammen. Før kagen serveres drysses den med flormelis. Tips: 771 |
|
Opskriften er vist 8602 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne