Sveskekage 02

Sveskekage 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Bær - Svesker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.hvedemel
150 g.smør eller margarine
150 g.sukker
3 æg
1 tsk.bagepulver
4 spsk.sherry
250 g.tørrede stenfri svesker som hakkes fint
100 g.korender vendt i lidt mel
 
 Pynt:
 Gennemskårne blødgjorte svesker
 flormelis
 
Opskrift:
Fedtstof og sukker røres sammen. Fedtstoffet skal blødgøres til en konsistens som mayonnaise, hvorefter æggene tilsættes et ad gangen, og sherry eller mælk tilsættes. Til sidst blandes mel hvori bagepulveret er sigtet i, og det hele røres til en ensartet masse, som anbringes i en smurt og melet springform, ca. 24 cm. i diameter. Oven på massen anbringes de gennemskårne svesker.

Bages på ovnens nederste rille ved 175 grader C i ca. 1 time. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Kagen må først tages ud af formen efter ca. 5 minutters forløb, ellers falder den sammen.

Før kagen serveres drysses den med flormelis.

Tips:

771





karakterer:
Opskriften er vist 8602 gange,
og udskrevet 125 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu