Orientalsk mørbradgryde
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Oprindelsesland : Kina Indsendt af : Anne-Marie Molzen Indsendt : Red : |
|
|
Bland bouillon, soya, maizenamel i en skål. Varm en wok eller stegepande ved god varme, skær kødet i ca. 1 cm tykke medaljoner og skær dem derefter i ca 1/2 små strimler.
Hæld olien i en wok/stegepande og varm den op, men lad den ikke ryge. Brun kødet i olien, rør rundt hele tiden til kødet ikke længere er rosa. Læg kødet på køkkenrulle. Brun løg+hvidløg i ca. 2 min under stadig omrøring. Læg peberfrugter og broccoli i og steg grøntsagerne sprødmøre i ca. 2 min. Tilsæt kødet og bouillonblandingen og steg til kødet er varmt og saucen jævn. Rør nødderne i. Tips: Kog ca. 5 dl Basmatiris og servere med lidt lunt flute. |
|
Opskriften er vist 31064 gange,
og udskrevet 599 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Bente Jørgensen - 2014-03-15 15:05:33 Skal der virkelig 10 dl bouillon i ? Så bliver det jo en suppe. anonym - 2013-01-05 18:34:29 er der nogen, der har et billede? Anne-Marie Molzen - 2007-02-06 12:29:19 En super god ret - og altid et hit blandt gæster!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne