Orientalsk mørbradgryde

Orientalsk mørbradgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt af : Anne-Marie Molzen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
450 g.svinemørbrad
10 dl.hønsebouillon
12 spsk.sojasauce
8 spsk.majsstivelse/maizenamel
1 spsk.olie
2 fedhvidløg
1 mellemstort løg skåret i 8 dele
2 røde peberfrugter
1 posecashewnødder
1 broccoli "hoved"
 
Opskrift:
Bland bouillon, soya, maizenamel i en skål. Varm en wok eller stegepande ved god varme, skær kødet i ca. 1 cm tykke medaljoner og skær dem derefter i ca 1/2 små strimler.

Hæld olien i en wok/stegepande og varm den op, men lad den ikke ryge. Brun kødet i olien, rør rundt hele tiden til kødet ikke længere er rosa. Læg kødet på køkkenrulle.

Brun løg+hvidløg i ca. 2 min under stadig omrøring. Læg peberfrugter og broccoli i og steg grøntsagerne sprødmøre i ca. 2 min.

Tilsæt kødet og bouillonblandingen og steg til kødet er varmt og saucen jævn. Rør nødderne i.

Tips:

Kog ca. 5 dl Basmatiris og servere med lidt lunt flute.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Mørbradgryde

karakterer:
Opskriften er vist 31064 gange,
og udskrevet 599 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-03-15 15:05:33
Skal der virkelig 10 dl bouillon i ? Så bliver det jo en suppe.

  -   2013-01-05 18:34:29
er der nogen, der har et billede?

  -   2007-02-06 12:29:19
En super god ret - og altid et hit blandt gæster!!