Fadkoteletter eller mørbrad i paprikasovs
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt af : Lene Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 181267 gange,
og udskrevet 7387 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (52 stemmer) |
|
Kommentarer Kim - 2013-12-06 21:05:40 Skal sovsen være så tyk og klam eller gør jeg et eller andet helt forkert? Har fulgt opskriften til punkt og prikke selvom jeg syntes at 3 spsk mel lød voldsomt :) Rune - 2013-07-09 13:34:35 I stedet for tomatpuré og halvdelen af fløden.. kan man med fordel bruge (næsten en) pakke pikant ost, det giver en rigtig god smag. Alex - 2013-03-25 18:39:25 den er GOD. 10 for det. "tak for mad" Mig - 2012-05-28 19:05:10 Klar 10 fra hele familien... smagte simphelhen så godt! :-) Shanna - 2012-03-27 15:37:27 Super god opskrift, men en time er aaal for lang tid :-) Vil nøjes med en halv time - 3 kvarter næste gang. line r - 2012-02-29 18:31:46 Kæft det smagte godt !! self. 10 herfra!!! Lausten - 2011-07-03 11:23:33 Kan også spises med kartoffelmos. Og selvfølgelig en klar 10er herfra. :) Anja - 2011-06-16 15:55:52 Smager fantastisk! Lars Bo - 2010-08-12 07:56:29 Det smagte fantastisk!! Sprøjtekabinen - 2010-01-07 19:14:42 Klart 10'er herfra, kæmpe hit i cribben med drengene. Kan klart anbefales. sara - 2008-09-05 11:47:02 skal den have samme tid hvis man bruger mørbrad? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne