Bjørns Kartoffelrøsti

Bjørns Kartoffelrøsti, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Bagekartofler

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt af : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Bjørns Kartoffelrøsti, billede 4 Bjørns Kartoffelrøsti, billede 1 Bjørns Kartoffelrøsti, billede 2 Bjørns Kartoffelrøsti, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 g.skrællede bagekartofler
1 spsk.smør/olie til stegning
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kartoflerne rives groft og presses for væde.

Panden varmes op, og olie kommes på. De revne kartofler lægges på panden, og presses let med en spartel, dette gøres løbende, ned og indad.

Når kartoffelpandekagen er let gyldne vendes den på låg og steges gylden på den anden side. Ca 6-8 minutter på hver side.

Pandekagen lægges på bageplade og steger færdig i ovnen.





karakterer:
Opskriften er vist 65181 gange,
og udskrevet 717 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-09-02 18:39:59
Jeg glæder mig til at lave dem de lyder gode (rofl)

  -   2008-10-02 10:16:45
man behøver at komme den i ovnen kan saktens stege færdig ved svag varme på panden

  -   2007-08-30 21:40:59
Hvor længe skal den stege i ovnen?