Bjørns Kartoffelrøsti
Hovedingrediens : Rodfrugter - Bagekartofler Kilde : Bjørn Kok Indsendt af : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartoflerne rives groft og presses for væde.
Panden varmes op, og olie kommes på. De revne kartofler lægges på panden, og presses let med en spartel, dette gøres løbende, ned og indad. Når kartoffelpandekagen er let gyldne vendes den på låg og steges gylden på den anden side. Ca 6-8 minutter på hver side. Pandekagen lægges på bageplade og steger færdig i ovnen. |
|
Opskriften er vist 65181 gange,
og udskrevet 717 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (11 stemmer) |
|
Kommentarer En lille kok - 2012-09-02 18:39:59 Jeg glæder mig til at lave dem de lyder gode (rofl) I.M.L. - 2008-10-02 10:16:45 man behøver at komme den i ovnen kan saktens stege færdig ved svag varme på panden Susanne - 2007-08-30 21:40:59 Hvor længe skal den stege i ovnen? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne