Ananas - banan tærte
Hovedingrediens : Frugt - Ananas Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : kbinder Indsendt : |
|
|
Indstil ovnen på 180 grader.
Bland alle ingredienserne til dejen hurtigt sammen. Fordel dejen i tærteformen og tryk den op langs siderne. Kom mel på fingrene, så klistrer det mindre. Skær det overflødige dej fra kanten. Riv mandelmassen og bland creme fraiche og citronskal i. Pisk det sammen. Slå ægget ud i og rør det godt sammen. Hæld citronsaft i og rør igen. Bland kardemomme, grovhakkede mandler og rør rundt. Skær ananas i store tern og skær bananerne ud i cm tykke stykker. Læg frugten på tærtebunden og kom fyldet over. Rør lidt rundt i frugten med en ske, så cremen fordeler sig jævnt. Bages i ovnen i cirka 40 minutter. Serveres med creme fraiche. |
|
Opskriften er vist 13290 gange,
og udskrevet 196 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer sandra - 2010-05-20 20:56:51 lavede den som stod beskrevet, den så god ud i ovnen men smagte ikke særligt godt, datteren havde ellers brugt tid og energi på tærten og glædede sig til den da den lød spændende. Desværre ikke noget vi vil forsøge at lave igen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne