Chokoladekage med smørcreme, (Bradepandekage)
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Indsendt af : Olivia Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 145284 gange,
og udskrevet 2847 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (28 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2021-04-07 17:45:51 kan kagen fryses anonym - 2017-01-12 14:50:01 Ummm lækker kage Per - 2016-04-08 11:38:55 Dobbelt op af smørcremen synes vi. Asta - 2011-11-21 20:15:30 Vil bage og tage med i skole håber den smager godt:D Diana - 2011-08-11 21:07:01 Jeg har netop bagt denne kage, valgt dog at pifte den op med 200g hvid og 100g mørk chokolade og 200g mandler. i stedet for smørcreme er den pifted op med jordbærmuse, og lavet i ialt 3lag, med glasur på toppe overtrukket med marcipan låg, til mine kollegaer,og er sikker på at den nok skal falde i god jord :) Diana - 2011-08-11 18:50:12 Jeg har netop bagt denne kage, valgt dog at pifte den op med 200g hvid og 100g mørk chokolade og 200g mandler. i stedet for smørcreme er den pifted op med jordbærmuse, og lavet i ialt 3lag, med glasur på toppe overtrukket med marcipan låg, til mine kollegaer,og er sikker på at den nok skal falde i god jord :) Julia - 2010-02-27 13:27:00 De var helt vilde med den på gymnasiet :D Jeg synes dog, det var svært at smøre smørcremen på fordi kagen var så porøs, så den nemt smuldrede i stykker - nogle tips? benthe - 2009-09-13 08:24:27 gør som J.K.H skriver og afslut med farvet krymmel. I mit hjem er den altid blevet kaldt for kinderkage, og bagt til alle fødselsdage uhm! J. K. H. - 2009-09-03 16:12:04 Kom chokoladeglasur på som kronen på værket, det giver lige det sidste pift til den søde tand. - Rigtig god kage, ungerne siod i kø. Til et 10-tal, Per - 2009-08-29 22:49:55 Vi bagte kagen dagen før vi skulle bruge den, så var den godt afkølet og nem at flytte. Vi vendte kagen ud på en bageplade, så er det nemmere at komme til, og så flækkede vi kagen med et stykke sytråd som vi "savede"igennem med, trak toppen over på en anden bageplade og smurte cremen på. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne