Tunsalat 03
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Camilla Indsendt : Red : |
|
|
Kog pastaen.
Hæld tunen i en skål. Olien skal med og vandet fra. Skær forårsløgene i tynde skiver. Når pastaen er færdigkogt hældes vandet fra og de skylles med koldt vand. Det hele blandes sammen og er nu klar til servering. |
|
Opskriften er vist 13750 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne