Viktoriabars i kaperssauce
Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Viktoriafisk - Viktoriabarsen Kilde : Fiskeopskrift.dk Indsendt : |
|
|
Skær fiskefileterne i fire stykker, som det nu passer.
Bland melet med salt og peber, og vend fileterne i. Smelt lidt smør på en pande, og steg fisken et par minutter på hver side (afhængig af tykkelsen) Tag fisken af, og hold den varm. Kom så lidt olie og det finthakkede hvidløg på panden, og lad det simre med et par minutter. Hvidløget må ikke tage farve. Riv citronen, og pres saften ud på panden. Lad det simre. Kom fløde og kapers på panden, og lad sovsen blive tyk. Kom så persille og estragon i, og rør godt rundt. Smag til med salt og peber. Server med en god vilderis blanding. |
|
Opskriften er vist 7656 gange,
og udskrevet 247 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer nma - 2009-01-25 08:37:04 Lækker, men Pas på syren! - min sauce blev faktisk for sur og måtte repareres med en del fløde og lidt SUKKER, så jeg anbefaler at nøjes med saft af 1/2 citron og afvande capers godt - hvor blev hvidvinen af i fremgangsmåden - er den til kokken? (jeg brugte en Alsace Riesling - så det var ikke dén, der syrnede). Iøvrigt mener jeg, victoriabars er en meget delikat fisk. lmsteen - 2007-09-29 19:47:22 dejligt, men fisken er dessværre smageløs |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne