Victoria-fisk med krydret bulgur og blomme/wasabi salsa

Victoria-fisk med krydret bulgur og blomme/wasabi salsa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Viktoriafisk - Viktoriabarsen

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1800 g.Victoria-fisk (eller anden hvid fisk)
 
500 g.bulgur
2 rødløg fintsnittet
1 håndfuld koriander fintsnittet
 Salt
 peber
 
 Blomme/wasabi salsa:
2.5 dl.plum-sauce
1 tube wasabi
1 spsk.soya
 røres sammen
 
Opskrift:
Fisken skæres i portioner af lidt over 100 g. smøres med olivenolie, salt og peber på toppen, lægges i et ovnfast fad og grilles i 250 grader varm ovn ca. 10-15 min.

Forinden har man kogt bulgur og tilsat løg og koriander. Fisken anrettes ovenpå bulgur, og blomme/wasabi salsa hældes let henover.

Pynt med lidt persille og parmesanflager.





karakterer:
Opskriften er vist 11980 gange,
og udskrevet 222 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu