Victoria-fisk med krydret bulgur og blomme/wasabi salsa
Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Viktoriafisk - Viktoriabarsen Indsendt : Red : |
|
|
Fisken skæres i portioner af lidt over 100 g. smøres med olivenolie, salt og peber på toppen, lægges i et ovnfast fad og grilles i 250 grader varm ovn ca. 10-15 min.
Forinden har man kogt bulgur og tilsat løg og koriander. Fisken anrettes ovenpå bulgur, og blomme/wasabi salsa hældes let henover. Pynt med lidt persille og parmesanflager. |
|
Opskriften er vist 11980 gange,
og udskrevet 222 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne