Karbonader 02
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Indsendt af : Nanna Indsendt : Red : |
|
|
Kødet deles i portioner.
Formes som boller Trykkes flade og hakket med kniv. Hæld rasp i en dyp tallerken. vend karbonaderne i raps på begge sider. Put margarine på panden. steg karbonaderne på hver side i ca 8 min Vendes forsigtig når de er brune på siden. Tips: *kan serveres med kartofler/pomfritts/skivekartofler/grønsager. evt beanaise-sovs |
|
Opskriften er vist 43758 gange,
og udskrevet 809 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (20 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-01-30 16:38:51 det hedder rasp! raps er en afgrøde, man laver raps-olie af Jeanette - 2010-09-10 14:56:30 Her i familien syns vi det smager bedst uden mel. Og det kommer an på hvor i landet du kommer fra om man kalder det for krebinetter eller karbonader. Her hedder det karbonader - og krebinetter er frikadeller, hvori man også kommer mel og æg i kødet, det gør man IKKE i karbonader... pia - 2010-02-16 16:58:23 øøøøøøøhhhhhh raps ??? keld, SF - 2009-11-06 04:08:29 Skulle der ikke have vaeret lidt mel og et aeg i kodet for at holde lidt sammen paa det. Jeg fulgte den simple opskrift og det smagte virkelig godt med blomkaal og gulerodder til. Smukke Nanna - 2009-02-17 13:18:10 pisse god det er den bedste i hele verden elsker den kunne spise den være dag !!<3(L) anonym - 2008-08-02 10:25:23 det er crebinetter der paneres ikke karbonader kogekonen - 2008-01-09 11:29:26 vend i mel tilsat salt, peber og estragon og spar endelig ikke på sidstnævnte. lis - 2007-10-19 18:02:16 kan også vendes i mel tilsat salt og peber kokken - 2007-02-22 16:36:37 det hedder rasp |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne