Victoria Bars
Hovedingrediens : FerskvandsFisk - Viktoriafisk - Viktoriabarsen Indsendt : |
|
|
Grøntsagerne lægges i bunden af et ildfast fad.
Barsen lægges i 4-5 cm brede skiver ovenpå.
Drys med salt og peber.
Appelsinsaften hældes ved.
Dækkes med stanniol. I ovnen ved 180 i ca. 30 min.
Saften hældes fra fisken og jævnes med piskefløden.
|
|
Opskriften er vist 21440 gange,
og udskrevet 598 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Allan - 2011-09-19 18:25:08 Jeg lavede den som skrevet, med grøntsager i bunden, skar gulerødder, porrer og lagde i bunden, men brugte kokosmælk(fra dåse) til at hælde ved og det smagte helt emminent.. det fik 20min ved 200 grader i ovnen ca. Nicholas - 2011-05-04 20:17:36 Smagte super godt. Men Tror Særen har fat i noget mht flere gulerødder og mindre fløde :) Kirsten - 2011-03-23 12:50:57 En rigtig frisk og dejlig ret, synes dog at den godt kan tage lidt mere chili. Søren - 2010-09-23 19:06:43 Lavede den med mindre fløde, Flere gulerødder og det holdt 100. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne