Kanelsnegle med glasur

Kanelsnegle med glasur, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 25 stk.

KagerRet : Kager - Snegle ( Kager )

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.gær
1 dl.mælk
1 spsk.sukker
0.5 tsk.salt
1 æg
100 g.blødt smør
300 g.hvedemel
 
 Fyld:
100 g.smør
100 g.brun farin
0.5 spsk.kanel
 evt.75 g. rosiner
 
 Glasur:
100 g.flormelis
1 spsk.rom eller vand
 
Opskrift:
Udrør gæren i den lune mælk. Kom sukker, salt og sammenpisket æg i. Findel smørret i melet. Kom det i dejen og ælt den sammen. Sæt den til hævning et lunt sted i lidt over en halv time.
Fyld: Rul dejen til en stor firkant. Rør smør og farin sammen og smør det på dejpladen. Drys kanel og rosiner på. Rul sammen herom. Skær dejpølsen i 1 cm tykke skriver. Lad dem efterhæve et kvarter.
Bag ved 200 grader i ca. 15 min.
Rør flomelis sammen med rom eller vand og glasér sneglene.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kanelsnegle

karakterer:
Opskriften er vist 24076 gange,
og udskrevet 486 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (25 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-03-03 17:32:52
Den var meget god men lidt tør når man gemmer den til dagen efter