Kanelsnegle med glasur
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Udrør gæren i den lune mælk. Kom sukker, salt og sammenpisket æg i. Findel smørret i melet. Kom det i dejen og ælt den sammen. Sæt den til hævning et lunt sted i lidt over en halv time.
Fyld: Rul dejen til en stor firkant. Rør smør og farin sammen og smør det på dejpladen. Drys kanel og rosiner på. Rul sammen herom. Skær dejpølsen i 1 cm tykke skriver. Lad dem efterhæve et kvarter. Bag ved 200 grader i ca. 15 min. Rør flomelis sammen med rom eller vand og glasér sneglene. |
|
Opskriften er vist 24076 gange,
og udskrevet 486 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Sille - 2020-03-03 17:32:52 Den var meget god men lidt tør når man gemmer den til dagen efter |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne